PIKO gőzmozdony

Piko-tehervonati-gőzmozdony-LOGSZI-151-000-1

PIKO gőzmozdony

Maga a mozdony az egyik legrégebbi modell, ennek megfelelően igazából véges a sebessége és a kapacitása is. A mozdony erősen hiányos, mert a komplett dugattyúzat hiányzik, gyakorlatilag csak a áthajtórud az, ami megvan. A villanymotor ettől függetlenül teljesen jól meghajtja a kerekeket, tehát a mozdony így is működik, a hiányosságok miatt azonban ez inkább ilyen fiatalabb gyerekeknek játékra való. nem pedig terepasztalra.

A PIKO gőzmozdony fekete-piros színű hattengelyes retro gőzmozdony. Négy hajtott kerékpár, melyből egyen gumigyűrű van a jobb tapadás érdekében, az áramot a másik három kerékpár veszi fel. A mozdony elején és végén 1-1 kerékpár csak alátámasztási célból, nem h
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Comment (1)

  • Bozó Zsolt Reply

    Eladó, 1970-s években gyártott, használatlan teljesen új állapotban, csak kibontva és megnézve voltak! Azért az elmúlt közel 40 év a dobozokat egy kicsit megviselte 🙂 PIKO kisvasút terepasztalra való játék Mozdonyok, teljes készletek, vasúti sínek elektromos és kézi váltok, valamint sok sok vagon elektromos adapter, stb. Leginkább gyűjtőnek adnám el egyben! Így természetesen jóval olcsóbb mint ha külön külön lenne eladva! A PIKO oldalán utána lehet nézni a jelenlegi értékének! Van olyan mozdony, amit jelenleg meg sem lehet mar rendelni!

    február 6, 2019 at 2:25 du.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *