Tyco Santa Fe amerikai dízelmozdony

Tyco Santa Fe amerikai dízelmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Tyco márkájú, H0 méretű 1102 Santa Fe amerikai dízelmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: eredeti dobozában, Extra: , Méret: 23 cm, Súly: kb. 450 gr. Cikkszám: LOGSZI-1-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-1-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltTyco márkájú, H0 méretű 1102 Santa Fe amerikai dízelmozdony

Tyco Santa Fe amerikai dízelmozdony

A képen látható H0 vasútmodell piros-ezüst színű, hat tengelyes, forgóalvázas amerikai Santa Fee dieselmozdony, A modellben két motor van és a forgóalváz összes kereke hajtott, a vezetőfülke világít..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Tyco Santa Fe amerikai dízelmozdony paraméterek:

Márka:
Tyco
Típusszám:
1102
Vasútmodell:
Santa Fe amerikai dízelmozdony
Méret:
H0
Súly:
450 gr.
Csomagolás:
eredeti dobozában
Cikkszám:
LOGSZI-1-000

 

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot