Piko tehervonati gőzmozdony szerkocsival

Piko tehervonati gőzmozdony szerkocsival

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű BR 56 tehervonati gőzmozdony szerkocsival. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: eredeti dobozában, Extra: , Méret: 0 cm, Súly: kb. 370 gr. Cikkszám: LOGSZI-145-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2018.05.07

  • Leírás

Leírás

Frissítve: 2018.05.07

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű BR 56 tehervonati gőzmozdony szerkocsival

A képen látható H0 vasútmodell fekete-piros öttengelyes retro tehervonati gőzmozdony szerkocsival. Mind a négy kerékpár hajtott, a szerkocsi kerekein gumigyűrűk segítik a jobb tapadást. A motor a mozdonyban van..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko tehervonati gőzmozdony szerkocsival paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
BR 56
Vasútmodell:
tehervonati gőzmozdony szerkocsival
Méret:
H0
Súly:
370 gr.
Csomagolás:
eredeti dobozában
Cikkszám:
LOGSZI-145-000

 

Nagypapám és Édesapám nagy rajongója volt a H0-ás vasútmodelleknek, ezen szenvedélyüknek hódolva vásárolták folyamatosan a különböző mozdonyokat és vasúti kocsikat a 60-as évektől kezdve.

Mivel a hobby terepasztal helyhiány miatt végül sosem készült el, így a modellek gondosan becsomagolva várták, hogy néha kikerülve a dobozukból egy-két kört tegyenek egy ideiglenesen összerakott pályán.

Tekintve, hogy mi nem használjuk őket és nem is vagyunk gyűjtők, úgy döntöttünk, hogy új gondos gazdát keresünk nekik.

Vasútmodellek feldolgozása

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

Fontos:

A gyűjtemény számos darabja még nem található meg a weboldalon, többek között sínek, váltók, kiegészítők stb. de hamarosan ezek is felkerülnek a honlapra.  Ha szeretne az elsők között értesülni ezekről az újdonságokról, vagy egyes modellek árainak csökkenéséről, szívesen küldök Önnek tájékoztatást.  Ehhez kérem adja meg e-mail címét a következő linkre vagy a képre kattintva:
Feliratkozom a hírlevélre.

 

 

Foxpost csomagküldés

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.
Bővebben a Foxpost csomagküldésről

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot