Piko tehervonati gőzmozdony

Piko tehervonati gőzmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gőzmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: kartondobozban, Extra: eredeti leírás videó, Méret: 0 cm, Súly: kb. 681 gr. Cikkszám: LOGSZI-160-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-160-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gőzmozdony

Piko tehervonati gőzmozdony

A képen látható H0 vasútmodell piros-fekete színű, hattengelyes retro gőzmozdony szerkocsival. Mind a négy kerékpár hajtott, az utolsón gumigyűrű segíti a jobb tapadást. A mozdony elején és végén 1-1 kerékpár csak alátámasztási célból, nem hajtott, oldalirányba elmozdulhat. A hajtás a szerkocsiban, a mozdony az áramot nem adja hátra a szerkocsinak, de felveszi a világításhoz. Vagonok csatlakoztatása csak a szerkocsihoz lehetséges, mert a mozdony és a szerkocsi kapcsolása nem szabványos..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko tehervonati gőzmozdony paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
0
Vasútmodell:
tehervonati gőzmozdony
Méret:
H0
Súly:
681 gr.
Csomagolás:
kartondobozban
Cikkszám:
LOGSZI-160-000

 

Eredeti dokumentációk a dobozában: eredeti leírás

Piko tehervonati gőzmozdony videó, próbakörök a karbantartás után

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot