Piko tehervonati gőzmozdony

Piko tehervonati gőzmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gőzmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: eredeti dobozában, Extra: , Méret: 0 cm, Súly: kb. 575 gr. Cikkszám: LOGSZI-157-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2018.11.20

Cikkszám: LOGSZI-157-000
  • Leírás

Leírás

Frissítve: 2018.11.20

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű 0 tehervonati gőzmozdony

A képen látható H0 vasútmodell fekete-piros hattengelyes retro tehervonati gőzmozdony szerkocsival. Öt hajtott kerék, a mozdony elején egy kerékpár csak alátámasztási célból, nem hajtott, oldalirányba elmozdulhat. A mozdony az áramot hátraadja a szerkocsiban lévő motornak és a világításhoz felveszi. Az első lámpák előre és hátramenet esetén is világítanak..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko tehervonati gőzmozdony paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
0
Vasútmodell:
tehervonati gőzmozdony
Méret:
H0
Súly:
575 gr.
Csomagolás:
eredeti dobozában
Cikkszám:
LOGSZI-157-000

 

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot

Előfordulhat, hogy a kitöltött adatokat nem küldi el a szerver, ebben az esetben kérjük erre az email címre írja meg kérdését, kérését! Köszönöm.

Email: vasutmodellek.info@gmail.com