Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

-17%

Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

Eladó még a képen látható Piko márkájú, H0 méretű BR 010505-6 gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: eredeti dobozában, Extra: , Méret: 0 cm, Súly: kb. 700 gr. Cikkszám: LOGSZI-144-000 Státusz: Eladó még

Frissítve: 2018.05.07

39000 Ft 32500 Ft

  • Leírás

Leírás

Frissítve: 2018.05.07

Eladó mégPiko márkájú, H0 méretű BR 010505-6 gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

A képen látható H0 vasútmodell fekete-piros gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival. A mozdony az áramot hátraadja a szerkocsinak. A hajtás a szerkocsiban. A világítás nem működik..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
BR 010505-6
Vasútmodell:
gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival
Méret:
H0
Súly:
700 gr.
Csomagolás:
eredeti dobozában
Cikkszám:
LOGSZI-144-000

 

Nagypapám és Édesapám nagy rajongója volt a H0-ás vasútmodelleknek, ezen szenvedélyüknek hódolva vásárolták folyamatosan a különböző mozdonyokat és vasúti kocsikat a 60-as évektől kezdve.

Mivel a hobby terepasztal helyhiány miatt végül sosem készült el, így a modellek gondosan becsomagolva várták, hogy néha kikerülve a dobozukból egy-két kört tegyenek egy ideiglenesen összerakott pályán.

Tekintve, hogy mi nem használjuk őket és nem is vagyunk gyűjtők, úgy döntöttünk, hogy új gondos gazdát keresünk nekik.

Vasútmodellek feldolgozása

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

Fontos:

A gyűjtemény számos darabja még nem található meg a weboldalon, többek között sínek, váltók, kiegészítők stb. de hamarosan ezek is felkerülnek a honlapra.  Ha szeretne az elsők között értesülni ezekről az újdonságokról, vagy egyes modellek árainak csökkenéséről, szívesen küldök Önnek tájékoztatást.  Ehhez kérem adja meg e-mail címét a következő linkre vagy a képre kattintva:
Feliratkozom a hírlevélre.

 

 

Foxpost csomagküldés

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.
Bővebben a Foxpost csomagküldésről

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot