Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

Hot

Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

Sajnos már elkelt a képen látható Piko márkájú, H0 méretű 01 1512-1 gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: eredeti dobozában, Extra: eredeti garanciajegy , Méret: 0 cm, Súly: kb. 704 gr. Cikkszám: LOGSZI-155-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-155-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltPiko márkájú, H0 méretű 01 1512-1 gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival

A képen látható H0 vasútmodell fekete-piros hattengelyes retro gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival. A mozdony felveszi az áramot a világításhoz és hátraadja a szerkocsinak. Három hajtott kerékpár, a mozdony elején 2 és a végén 1 kerékpár csak alátámasztási célból, nem hajtott, oldalirányba elmozdulhat. Az első lámpák előre és hátramenet esetén is világítanak. Vagonok csatlakoztatása csak a szerkocsihoz lehetséges, mert a mozdony és a szerkocsi kapcsolása nem szabványos..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Piko gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival paraméterek:

Márka:
Piko
Típusszám:
01 1512-1
Vasútmodell:
gyorsvonati gőzmozdony szerkocsival
Méret:
H0
Súly:
704 gr.
Csomagolás:
eredeti dobozában
Cikkszám:
LOGSZI-155-000

 

Eredeti dokumentációk a dobozában: eredeti garanciajegy

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot