Mehano dieselmozdony

Mehano dieselmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Mehano márkájú, H0 méretű SNCF 040 dieselmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: műanyag/karton dobozban, Extra: , Méret: 19 cm, Súly: kb. 250 gr. Cikkszám: LOGSZI-3-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-3-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltMehano márkájú, H0 méretű SNCF 040 dieselmozdony

Mehano dieselmozdony

A képen látható H0 vasútmodell zöld színű, négytengelyes retro dieselmozdony, melyben mindkét forgóalváz felveszi az áramot. Világítás nélkül..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Mehano dieselmozdony paraméterek:

Márka:
Mehano
Típusszám:
SNCF 040
Vasútmodell:
dieselmozdony
Méret:
H0
Súly:
250 gr.
Csomagolás:
műanyag/karton dobozban
Cikkszám:
LOGSZI-3-000

 

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot