Gützold tolató dieselmozdony

Gützold tolató dieselmozdony

Sajnos már elkelt a képen látható Gützold márkájú, H0 méretű BN150 tolató dieselmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: műanyag/karton dobozban, Extra: , Méret: 9 cm, Súly: kb. 395 gr. Cikkszám: LOGSZI-7-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-7-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltGützold márkájú, H0 méretű BN150 tolató dieselmozdony

Gützold tolató dieselmozdony

A képen látható H0 vasútmodell 0.
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Gützold tolató dieselmozdony paraméterek:

Márka:
Gützold
Típusszám:
BN150
Vasútmodell:
tolató dieselmozdony
Méret:
H0
Súly:
395 gr.
Csomagolás:
műanyag/karton dobozban
Cikkszám:
LOGSZI-7-000

 

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot