Gützold tehervonati gőzmozdony

Hot

Gützold tehervonati gőzmozdony

20 000 Ft

Sajnos már elkelt a képen látható Gützold márkájú, H0 méretű BR-75 – 1831 tehervonati gőzmozdony. A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van. Csomagolás: kartondobozban, Extra: videó, Méret: 0 cm, Súly: kb. 316 gr. Cikkszám: LOGSZI-154-000 Státusz: Sajnos már elkelt

Frissítve: 2019.04.11

Cikkszám: LOGSZI-154-000
  • Leírás

Leírás

 

Frissítve: 2019.04.11

Sajnos már elkeltGützold márkájú, H0 méretű BR-75 – 1831 tehervonati gőzmozdony

Gützold tehervonati gőzmozdony

A képen látható H0 vasútmodell zöld-fekete-piros színű öttengelyes, retro tehervonati gőzmozdony . Három hajtott kerékpár, a mozdony elején és végén 1-1 kerékpár csak alátámasztási célból, nem hajtott, oldalirányba elmozdulhat..
A vasútmodell keveset használt, megkímélt állapotban van.

Gützold tehervonati gőzmozdony paraméterek:

Márka:
Gützold
Típusszám:
BR-75 – 1831
Vasútmodell:
tehervonati gőzmozdony
Méret:
H0
Súly:
316 gr.
Csomagolás:
kartondobozban
Cikkszám:
LOGSZI-154-000

 

Gützold tehervonati gőzmozdony videó, próbakörök a karbantartás után

Személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehetséges, munkanapokon 17 óra után, hétvégén egész nap.

A mozdonyok karbantartva kerülnek az új gazdájukhoz!

A sok éves dobozban eltöltött idő után igazán jól esett neki a sűrített levegős tisztítás, olajozás és néhány tesztkör a terepasztalon. Remélem, hogy kedves új vasútmodellező gazdájánál nem csak a dobozba zárva lesz évekig, hanem szorgalmasan róhatja a köröket hegyen-völgyön, állomásokon, alagutakon és mindenféle szebbnél-szebb helyeken személy vagy teherkocsikkal együtt.

A könnyebb azonosíthatóság érdekében a dobozokra felragasztottam a fényképeken szereplő sorszámokat amivel tud a vásárló hivatkozni az adott modellre.

A Vaterán logszi felhasználónéven megtalál az alábbi linken, valós, ellenőrzött felhasználója vagyok a portálnak, itt megnézheti az értékeléseimet is, melyek 100 %-ban pozitívak.

 

A kiválasztott vasútmodelleket szívesen elküldöm a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással is előreutalásos fizetés eseténA FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, történetesen az itt kiválasztott még eladó státuszban lévő vasútmodelleket is.

 

Érdeklődés – Amennyiben kérdése van, kérem töltse ki az űrlapot